Home
Veteranen Gerdingen
BROEKDUIVELS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 26 november 2018 13:38
Uitslag 0-3
Het begint een gewoonte te worden de laatste weken. Ook vandaag maakten we het onszelf veel moeilijker dan nodig was. We creeëren kans na kans maar wringen deze ook telkens vakkundig de nek om. Bijna het deksel op de neus wanneer de thuisploeg een hoekschop krijgt. Maar onze goalie houdt met een prima redding de 0. Rusten dus met een brilscore.
De tweede helft hetzelfde verhaal. We vertoeven op hun helft en krijgen nog een pak kansen. Wanneer eindelijk de 0-1 valt lijkt de trein vertrokken, maar toch moeten we wachten tot in het slot om naar 0-3 uit te lopen.
Man van de match: Kevin, 2 goals en een assist!
Lul van de match: Kevin, ...tig kansen gemist. De ene al groter dan de andere
 
VET.PEER SV -VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 19 november 2018 11:20
Uitslag 1-2
We beginnen zeer goed aan de wedstrijd. Probeerden de tegenstander meteen onder druk te zetten en zo kansen af te dwingen. Maar bij de eerste tegenaanval liep het al direct mis. Vroeg 1-0 achter dus, geen erg dachten we, na ons sterk begin. Gaandeweg de eerste helft werden we zelf te slordig. We kregen nog wel enkele kansjes maar de 1-0 werd de ruststand.
Vol goede moed komen we uit de kleedkamer en opnieuw gingen we kamperen op de helft van de thuisploeg. De kansen kwamen nu ook vlotter en werden ook groter. Al konden we de gelijkmaker pas vanop de stip scoren na handspel. Erop en erover zeiden we, en we hielden woord. Van de resem kansen konden we nog slechts 1 keer scoren waardoor het spannend bleef tot op het einde.
Man van de match: Joske Izqierdo met de winning goal na een droogte van 4712 minuten! Guido, in het belang van de ploeg toch zijn scheidsrechtersplunje aantrekken.
Het collectief: hoe we ondanks alles toch zijn blijven vechten om toch die overwinning in de wacht te slepen....top.
lul van de match: joker
 
VET.ST.GERDINGEN - EISDEN 70 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 12 november 2018 13:07
Uitslag 5-0
In tegenstelling tot wat de uitslag doet vermoeden hadden we het toch niet onder de markt tegen de jongens uit Eisden.
We namen aanvankelijk de wedstrijd wel in handen en kregen ook enkele kleine kansjes. Al duurde het toch even voor we op 1-0 kwamen. De bezoekers konden slechts net voor rust tegenprkken met een schot net over.
De tweede helft was een ander verhaal, er kwam meer en meer ruimte en uiteindelijk was die ruimte in ons voordeel. Iedereen deed correct zijn taak en we konden er nog 4 binnenleggen in die tweede helft. Niet eens overdreven aangezien de kansen verhouding. Maar in het spelbeeld staken we niet zozeer boven de tegenstander uit.
Man van de match: Pé, Erwin, Andy.. mannen waar we kunnen op rekenen!
Lul van de match: Weinig sportiviteit bij tegenstander.
 
JEROMMEKES 2 - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 05 november 2018 11:09

Uitslag 4 - 4.

Andermaal begonnen we niet goed aan de wedstrijd. De twee eerste grote kansen waren dan ook voor de thuisploeg. Dat heeft ons doen ontwaken en vanaf dan probeerden we de wedstrijd naar ons toe te trekken. Dit lukte ook aardig maar toch was het de thuisploeg dat 1-0 voor kwam.
Halverwege de eerste helft konden we toch tegenscoren na een knappe combinatie. Daarna bleven de kansen zich opstapelen voor ons maar opnieuw was het de thuisploeg dat scoorde. Op slag van rust kunnen we toch nog de verdiende gelijkmaker binnenprikken.
Erop en erover in de tweede helft zou je dan denken. Maar de thuisploeg kwam gretiger uit de kleedkamer en liep in no-time uit naar 4-2. Over and out!?
Toch niet, we blijven werken en proberen. Mooi voetballen zat er niet echt meer in. Op karakter dan maar!
De aansluitingstreffer (randje buitenspel) en de knappe gelijkmaker waren dan ook verdient.
Man van de match: Pé opnieuw 2x trefzeker, neemt de taak van de spits(en) over
Lul van de match: ?
 
ZEBRA'S OPGLABBEEK - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 05 november 2018 11:07

Uitslag 2 - 3.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen we 1 - 0  achter en we leken niet meteen in staat iets terug te doen. De hele eerste helft hebben we dan ook de wedstrijd moeten ondergaan. Zij waren beduidend beter.

Onder de pauze even een nieuw vat gestoken zodat we in de tweede helft uit een ander vaatje (woordspeling) konden tappen. Meteen druk vooruit en we lieten de tegenstander geen ruimte meer. Halfweg de tweede helft werden we dan ook beloond met de verdiende gelijkmaker. Niet veel later komen we terug op een 2 - 1 achterstand.

Met nog enkele minuten op de klok kregen we een terechte vrije trap net buiten de 16-meter. Deze wordt rechtstreeks binnengetrapt. In de allerlaatste seconde van de match krijgen we opnieuw een terechte vrije trap, en dit op een 25 meter. Deze wordt op een magistrale manier in de haak getrapt....niet te stoppen. Winnen op een diefje...soms zit het mee, soms zit het tegen.

Man van de match: Pé, twee vrije trappen in het mandje

lul van de match: joker.

Laatste aanpassing op maandag 05 november 2018 11:07
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL